Merelised filmid vallutavad kinolina!

MereKino tuleb!

Novembri algus paneb suure ekraani helendama, sest uksed avab MereKino. 2.-6. november linastuvad Kinos „Sõprus“ kokku kümnel seansil esmakordselt 5 vägagi värsket merefilmi.

Minifestivali avab Jaanis Valgu ettekanne järgmisel aastal valmiva Eesti dokumentaalfilmi “AHTO. Unistuste jaht“ materjalide kogumisest koos katketega filmist. Lisaks tulevad esitamisele kuulsa Volvo Ocean Race‘i tekkelugu ühe meeskonna elamuste kaudu, seiklusdokumentaal algajast pikamaapurjetajast seilamas koju Austraaliasse, köitev paadiehituslugu Kariibidelt ja pühapäeval eelkõige lastele ning noortele sobiv film, kus peaosatäitjaks kuulus Christopher Lloyd (filmitriloogia „Back to the Future“). Igal filmil on kaks linastust: üks argipäeva õhtul ja teine nädalavahetusel.

Hangi jooksvalt lisainfot siit: www.facebook.com/merekino